« Takaisin

Suuri suomalainen toivesukkakirja 4 -Sukat kaikilla mausteilla

Neulo villasukkia uudella twistillä!

Haluatko neuloa sukkia mutta kokeilla vaihteeksi jotain uutta? Kirjassa on 30 sukkaohjetta, joissa jokaisessa on mukana jokin erityisherkku: toinen tekniikka, yllättävä materiaali tai jotain aivan ennen näkemätöntä.

Tekijöinä ovat tutut huippusuunnittelijat Pirjo Iivonen, Tiina Kaarela, Niina Laitinen, Anna Mäkilä, Mervi Pasanen, Hanne Piirainen, Anna-Karoliina Tetri ja Marjukka Vuorisalo sekä uudet nimet Heini Perälä ja Minttu Wikberg.

KIRJAN ARVIOITU ILMESTYMISAJANKOHTA ON VKO 39

Tilaukset toimitetaan heti kirjojen saavuttua verkkokaupan varastolle.

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

ISBN: 9789511394334
Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2021
SIvumäärä: 184

Suosittelemme myös

Villasukkatarha

Villasukkatarha_Kansi1.jpg&width=280&height=500
Astu lumoavaan sukkatarhaan! Rakastetun suunnittelijan kuudennen sukkakirjan inspiraation lähteenä on puutarha kasveineen ja eläimineen. Kirjassa on sekä nilkka- että polvipituisia sukkia, jotka neulotaan kirjo- tai pintaneuleena eripaksuisista langoista. Alkuvuoden odotetuimman käsityökirjan valokuvat..
Hinta: 32.00 €

Lempivillasukkia

LVS_kansi.png&width=280&height=500
Suomen suosituimman suunnittelijan neljännen sukkakirjan ajaton teema on rakkaus. Niina Laitisen tutulla tyylillä laaditut ohjeet ja selkeät neulekaaviot sekä Viola Virtamon upeat valokuvat muodostavat tunnelmallisen ja kauniin kokonaisuuden. Kaikista malleista on versiot sekä naisten että miesten kokoihin..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »